Da Holmlia blandakor ble startet i 1992 hadde de 5 grunnleggerne ingen anelse om at koret 25 år senere ville bestå av nærmere 30 sangglade korister. Og blanda har det blitt, med medlemmer fra de tidlige 20-årene til de over 60. 

25 års sangglede har gitt oss et bredt spekter og tykke sangpermer med et fyldig innhold. Reportoaret vårt spenner "fra Beatles til Bach", med en god del mer Beatles enn Bach

(for tiden synger vi ingen av delene, men det gir et bilde av korets musikalske bredde).

Vi liker å se på oss selv som et aktivt kor med årlige vår og vinterkonserter, nå og da slår vi også på stortromma og legger til en høstkonsert for utfordringens skyld.

 

Vi er et nøytralt kor, både livssynsmessig og politisk, men i desember har det lett for å bli jul for oss også. Da stiller vi opp som stemmningsmusikk ved julegranstenning i både Vestskrenten og Storfjellet borettslag i nærmiljøet.

Holmlia blandakor er først og fremst et kor for og av nærmiljøet og vi vil gjerne opptre mer i lokalmiljøet, så ta gjerne kontakt med oss hvis et kor hadde satt en ekstra spiss på kvelden.

Formålet med Holmlia blandakor er å ha det morsomt. Vi tar ikke oss selv spesielt høytidelig, men konsentrerer oss heller om delt sangglede - rett og slett et gladkor.

Av større ting har vi sunget både "Chess", "Which Witch", "Hair" og vårt siste musikalske løft var "Mozarts Requiem" i samarbeid med Abildsø Bygdekor.

I mai 2010 deltok vi også i korkonkurransen "Syng for oss" i Bergen med sanger som Bruremarsj i Østerdalen, Scandinavian shuffle, Kväll og Trolldans - hvor vi fikk en velfortjent niendeplass.

Vi prøvde oss igjen i 2014 og vant 2.plass i både blandakorklasse og popklasse med sanger som Verdi prati, I sing you sing, Imagine, Under pressure og We will rock you.

 

I tillegg til å synge legger vi vekt på sosialt fellesskap, og vi har mye moro sammen. To ganger i året har vi seminar - vår og høst. Da koser vi oss med sang og selskapeligheter. Våren hører Holmlia til, så da nyter vi nærmiljøet. Men høsten.. Vel, da gjør vi som bladene og flyr avsted til nye omgivelser.

Har du lyst til å synge sammen med oss? Du trenger ikke være dreven i noter, men vi setter pris på at du synger rent. Akkurat nå ønsker vi oss flere brumlende basser og trillende tenorer.

Hver tirsdag øver vi fra kl 18:30 - 21:00 på Hallagerbakken skole. Ta gjerne kontakt med Rune Moen hvis du vil vite mer.